De bouw

Of je nu een broodje bestelt bij de lunchtent om de hoek, een bos bloemen laat opsturen naar je eeuwig zieke tante of een complete E-commerce start-up ontwikkelt; in principe wordt alles wat goed en uniek is met zorg gebouwd. Zo ook Kabelvinder.nl. Zoals je wellicht hebt gelezen op de pagina ‘Wie zijn wij ’, heeft de ontwikkeling van Kabelvinder.nl behoorlijk wat voeten in aarde gehad. Dat kan ook niet anders als je de ambitie hebt de grootste en de beste te worden. Dat kost bloed, zweet en tranen, maar als je dan uiteindelijk van start kunt met een platform waar je 100% achter staat, kom je tot de conclusie dat zo’n inspirerend, ambitieus en uitdagend project alle bloed, zweet en tranen waard is!

Maar we zijn er nog lang niet… Sterker nog; om dichterbij ons doel te komen, hebben we jouw mening nodig. Jij bent immers de (potentiele) klant en iedereen weet… de klant is altijd koning. Volg, motiveer of contacteer ons wanneer je maar wit en laat je meenemen in de bouw en de voortgang van ons mooie project.

2010

De frustraties worden ons teveel en we beseffen dat die frustraties bovenal kansen bieden. Het idee is geboren om een gebruiksvriendelijk verkoopplatform te starten in de kabelbranche en starten een marktonderzoek. Voorzichtig proeven, ruiken en ervaren we de markt en op basis van onze bevindingen starten we een test webshop, die al in 2010 live gaat. En? Wat zijn de resultaten van deze test, horen we je denken en zullen je daarom niet langer in spanning houden. De testshop draait nog steeds en vandaag de dag – een kleine 3 jaar later – zijn we de 10.000 orders ruim gepasseerd. Best goed voor een testshop, toch?

2012

Jaaaaaaaaaaaaa, twee violen en een trommel en een fluit. Of beter gezegd; slingers en een fles champagne want de kogel is definitief door de kerk: Kabelvinder.nl wordt de nieuwste internet start-up uit de keuken van DS Internet Trading. Brainstormsessies tot in de late uurtjes volgen, domeinnamen worden massaal aangekocht en concurrenten worden tot in detail doorgelicht. Het echte werk is begonnen…

Februari 2013

Team DS Internet Trading komt terug van een welverdiende week wintersport in Val Thorens, waar skiën en werkbesprekingen creatief met elkaar zijn afgewisseld. Naast voor ons heilige teambuilding hebben we belangrijke stappen weten te zetten en deze creatieve week heeft geresulteerd in een logo en de bouwstenen voor een goede fundering is gelegd.

Maart 2013

Nu gaat het hard, de fundering is rocksteady en de bouw van shops is begonnen. Volledig ‘responsive’ uiteraard, want smartphones en tablets zijn immers niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Aan elk device is gedacht en bij de bouw wordt te allen tijde de usabilty van de klant voor ogen gehouden.

Maart 2013 – Deel 2

Jip - één van de initiatiefnemers van Kabelvinder.nl - komt in complete euforie het kantoor binnenrennen. Het systeem staat klaar en met ingang van vandaag (lees: 12-03-2013) zijn we de allereerste webshop met whatsapp-ondersteuning. Heb je een vraag? Of geen enkel idee welke kabel jouw apparaat nodig heeft? Een aansluiting die je nooit eerder hebt gezien? App een foto naar de klantenservice en wij zoeken het voor je uit! Alle euforie naar onze mening meer dan waard. Oh ja, hier alvast het nummer: 06-81184195. Try us! ☺

April 2013

Het langverwachte moment is daar: de eerste 5 shops zijn als ‘beta’ live gegaan. Zonder marketinginspanningen, maar 100% operationeel en met vergaande service. Wie plaatst de eerste order? Vol verwachting klopt ons hart…

April 2013 – deel 2

Maar niet voor lang gelukkig. Al dezelfde dag zijn de eerste orders een feit en gaan er 3 pakketten de deur uit. Maar er is meer nieuws. Er is wederom een nieuwe shop live gegaan en wel www.sata-kabel.nl... Stay tuned voor meer nieuws en aarzel niet om je feedback met ons te delen ☺

Mei 2013

Het is een feit.. het Kabelvinder team gaat vol gas door en lanceert in deze maand weer 5 webshops:
www.xbox-kabel.nl
www.ps3-kabel.nl
www.antenne-kabel.nl
www.kabeloprol.nl
www.utp-kabel.com

Ook werken we hard aan onze nieuwe huisstijl, visitekaartjes, briefpapier etc worden in leuke inspirerende brainstorm sessies behandeld

Juni 2013


Bloed zweet en tranen, maar het doel is gehaald!
We hebben weer extra shops online!

www.optical-kabel.nl
www.digitaleaudio-kabel.nl
www.usb-kabel.nl 
www.glasvezel-kabel.com
www.printer-kabel.nl
www.toslink-kabel.net

Juli 2013


We werken hard door en kabelvinder krijgt een gezicht, de animatiefilm is af (gaat z.s.m live) en ook de huisstijl heeft vorm gekregen.
De eerste flyers en "Kabelvinder ID kaarten" gaan mee met de bestellingen, die ondertussen toch al aardig oplopen!


Een extern SEO (dit is een moeilijk woord voor " ons zo goed mogelijk aan jou laten zien in google")  team is ingeschakeld.
Met interne en externe teams samen wordt het al een echt bedrijf en zijn er al snel meer dan 20 mensen wekelijks betrokken bij dit ons schitterende bedrijf :-)

Oeps.. bijna vergeten.
www.firewire-kabel.nl  is live :) en aan display-kabel wordt gewerkt..

Totaal 2013

2013, het jaar dat Kabelvinder het levenslicht zag en direct door de pubertijd is gegaan!
Spannend, uitdagend en super cool! Dit is wel de beste omschrijving voor 2013

Na een rustige geboorte heeft de site zich in een rap tempo ontwikkeld tot een serieuze speler op de bekabelingsmarkt..
We hebben de 525ste order gepasseerd en zijn live met 90% van het gehele aanbod.

De volgende websites zijn de laatste maanden van 2013 live gegaan!

www.hdmi-kabel.nl
www.display-kabel.nl
www.buiten-kabel.nl
www.stroom-kabel.net
www.euro-kabel.nl
www.component-kabel.nl
www.composiet-kabel.nl
www.dvi-kabel.nl
www.svideo-kabel.nl
www.din-kabel.nl
www.luidspreker-kabel.nl
www.ftp-kabel.nl
www.audio-kabel.net2014


Het is enige tijd stil geweest op onze bouw pagina, sorry sorry sorry!
Wij snappen dat we al onze fans hiermee wellicht teleur hebben gesteld.. maar dit was niet voor niets! We hebben namelijk de volledige focus gehad op het door ontwikkelen van het platform.

Onderdelen hierin waren: 
- Verbeterde leveranciers afspraken (Lees: Lagere prijzen) 
- Een feedback systeem zodat iedereen kan lezen hoe goed we zijn
- Verhuizing gezamenlijk met DS IT naar een nieuw pand waar onze logistieke centrum is vergroot naar 1000m2 

Maar vandaag.. 2014 gaan we samen met jullie geschiedenis schrijven want als kers op de taart -> ALLE SHOPS ZIJN AF!

Toet Toet, la la, slingers en gebak.. het is feest!

2017


Inmiddels zijn we onder de vleugels van een nieuw moederbedrijf gekomen: Beautylin BV
Hierdoor hebben we nog meer mogelijkheden en nog snellere levertijden! Vandaag besteld = vandaag verzonden!

Ook zijn we partner geworden van BOL.com, dus grote kans dat als je een kabel bij BOL koopt, deze bij ons vandaan komt!
we versturen inmiddels meer dan 1000 bestellingen voor bol.. per maand! Met een tevredenheidsscore van 9,2 ! (en daar zijn we best een beetje trots op :)