Veilig online betalen bij kabelvinder.nl

De betalingen in onze webwinkel worden verzorgd door Sisow. Sisow is onze partner op het gebied van online betalingen. 
Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige betalingen voor een groot aantal webwinkels.

Sisow stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. 
Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Ga voor meer informatie naar: www.sisow.nl

 

AfterPay

AfterPay voert voor Kabelvinder.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Kabelvinder.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag € 250,- als u voor de eerste keer betaald via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.